[Български] [English]
 
начало | новини | карта на сайта
 
 
 
Партньор в Образованието

ПАРТНьОР В ОБРАЗОВАНИЕТО

За дългогодишната ни подкрепа къмЦентъра на Учебно-тренировъчните фирми (ЦУТФ) на Министерство на Образованиетои Световната Мрежа на тренировъчните фирми EUROPEN-PEN International, в началото на 2019 година Development Zone получи сертификат за почетен ПАРТНьОР В ОБРАЗОВАНИЕТО. Благодарим за признанието!

Разговора на Капка Стойкова с Живка Попатанасова в предаването Смарт Час на Bloomberg TV Bulgaria се получи многопосочен, като самата тема за Учебно тренировъчните фирми. Покрай повода на годишният им 22-ри панаир TF FEST - International Fair of Practice Enterprises в Пловдив поговорихме и за ползите от такава форма на практикуване по време на ученето, и за това какво търси бизнеса като качества у кандидатите.

А ако искате да разберете какво представляват тези структури, задължително вижте и второто видео на страницата.

В него преподавателката Здравка Каранешева от 101-во столично училище и нейните ученици споделят техния конкретен опит. Но каквото и да си говорим, тази концепция се усеща, само и единствено като посети панаира.

Колеги от общността Човешки Ресурси, които приеха поканата да посетят събитието, бяха възхитени от енергията и знанията на присъстващите близо 1000 младежи, които работят по представяне на тяхната учебна фирма на клиенти на български, английски и френски език, оформяне на продажбите или отчитане на финансовите резултати в банката.

Още от сега си запазете в календара датите около 20 април 2020 година!

© 2008-2021 Development zone