[Български] [English]
 
начало | новини | карта на сайта
 
 
 
IBAcoonect.com - глобална платформа за свързване на българите по света

Бизнес платформата Международен Бизнес Алианс.България - проект на двама българи от Лондон

 

Статия, публикувана в"Информатор", месечния бюлетин на Българска Асоциациа за Управление на Хора за септември 2018г.


Първото, което казах, когато научих за проекта на Мирослав Богданцалиев и Паола Минекова беше „Каква страхотна възможност за ЧР-ите да таргетират кандидати-българи от чужбина!“. Те двамата стартират от Лондон платформата www.ibaconnect.com, вярвайки, че това е модерният и интелигентен начин за българите, които правят бизнес по света да се срещат.

Обединени от обща култура по-лесно да общуват, да представят себе си и дейността си, да споделят своите таланти, постижения, идеи и проекти, да намерят нови възможности на глобално ниво.
Българите по Света

За няколко месеца от стартирането International Business Alliance.Bulgaria (IBA.Bulgaria) общността наброява над 400 члена от 15 държави на 4 континента.
Впечатлена съм от палитрата от разнообразни маркетинг възможности, включваща и ЧР маркетинг. През вашият индивидуален или фирмен профил, можете да публикувате и споделяте тематични статии, да създавате и участвате в събития, да публикувате обяви за работа или пък да търсите партньори за проекти на различни международни пазари. Платформата IBA.Bulgaria издава и бизнес списанието Elysium (налично и в офиса на БАУХ).

Алиансът стартира и организирането на бизнес събития, самостоятелно и с партньори, в различни точки по света. Предстоящо такова събитие е в Цюрих на 15 и 16 септември. Като техен посланик към ЧР общността, подшушвам, че все още е възможно да направите безплатна регистрация на вашият индивидуален или фирмен профил. На първите 500 регистрирали се компании, екипът на IBA.Bulgaria предлага безплатно членство завинаги.
При нужда от допълнителна информация, можете да пишете на hr@internationalbusinessalliance.net.

Капка Стойкова
Консултант, обучител и коуч
ЧР посланик на IBA.Bulgaria

© 2008-2021 Development zone