[Български] [English]
 
начало | новини | карта на сайта
 
 
 
Новини

Партньор в Образованието
ЗА дългогодишната ни подкрепа към Центъра на Учебно-тренировъчните фирми (ЦУТФ) и22-рият им панаир TF FEST - International Fair of Practice Enterprises в Пловдив през април 2019.
пълният текст »
IBAcoonect.com - глобална платформа за свързване на българите по света
Бизнес платформата Международен Бизнес Алианс.България - проект на двама българи от Лондон Статия, публикувана в"Информатор", месечния бюлетин на Българска Асоциациа за Управление на Хора за септември 2018г.
пълният текст »
Интервю в "Бизнес Среща" по Bloomberg TV Bulgaria
Таня Кръстева от Bloomber TV Bulgaria разговаря с Капка Стойкова за настоящето и бъдещето в развитието на хора и екипи в организациите. Тенденцията е активното развитие и използване на коучинг уменията, разумно подпомогнати от новите технологии за вътрешно организационна комуникация.
пълният текст »
10 години Development Zone!
Интервю на Капка Стойкова в МЕНИДЖЪР.NEWS, в което тя говори за коучинг услугите на компанията, някои тънкости и истории от 10 годишната ни история.
пълният текст »
Новогодишно послание за 2018
пълният текст »
Предновогодишна среща на екипа
пълният текст »
След Салона на Camus France / Apres le Salon de Campus France
Изводи и полезни съвети за тези, които не успяха да посетят събитието тази година. / Cnclusions et conseils utiles pour ceux qui n'ont pas pu visiter l'evenement.
пълният текст »
Salon Etudes et Carrieres / Кариерен и образователен форум 2017
FR/BG Soyez les bienvenus au stand de Development Zone Ltd., partenaire de l' Institut francais et de Campus France ! Vous pouvez rencontrer nos conseillers orientation professionnelle le 20 et 21 octobre a Sofia, Grand Hotel Sofia, et le 23 octobre a Varna, Hotel Cherno More / Добре дошли сте на щанда на Development Zone, дългогодишен партньор на Френския Институт в България и Агенция Campus France Париж! Можете да се срещнете с нашите кариерни консултанти на 20 и 21 октомври в София, Гранд хотел София и на 23 октомври, хотел Черно море.
пълният текст »
Франкофонски Кариерни събития Октомври-ноември 2016
Салон "Обучение и професионална реализация" и пътуващ салон на образованието 2016/ Salon ''Etudes et carriеres'' et journеes itinеrantes de l’еtudiant 2016
пълният текст »
Бъдещето на пазара на труда - нашият принос
Разказ на фасилитаторите на семинара HR Express. Методиката Future Search позволи на 40 участника в годишната конференция на БАУХ да споделят визията си бъдещето на пазара на труда 2040.
пълният текст »
Семинар за бъдещето : Конференция на БАУХ, 26 - 28 май
На годишната конференция на Българската Асоциация за Управление на Хора (БАУХ) от 26 до 28 май 2016, фасилитаторите от Development Zone ще водят семинар за дефиниране на споделена визия за пазара на труда. Вдъхновени от методиката Future Search (Изследване на бъдещето), Капка Стойкова и Иван Димитров , адаптират иновативния формат така, че всеки включил се в семинара да участва пълноценно като не пропуска основната програма на конференцията.
пълният текст »
BG/FR Кариерно консултиране за ученици-франкофони/ Ateliers d'orientation professionnelle pour les jeunes francophones en Bulgarie
пълният текст »
Национална награда за иновация/ Prix nationnal d'innovation
Франкофонското ателие „Професионална реализация“ на Development Zone получи второ място в Националния конкурс за иновации в кариерното информиране, ориентиране и консултиране в България за 2015. Notre Atelier francophone« Realisation professionnelle » est parmi les gagnants du concours national de services d’orientation professionnelle innovants en Bulgarie pour 2015.
пълният текст »
В "Отблизо" с Мира Добрева за конфликтите между поколенията на работното място
Разговаряме по темата “Отблизо с Мира” с председателя на Българския форум на бизнес лидерите и Генерален Мениджър на Хюлет Пакард България, Ираван Хира.
пълният текст »
BG/FR 22 & 23.05 Кариерен Салон/Salon Carriere
Програма и снимки от събитието.
пълният текст »
Our new year test/Нашият тест за 2015
EN/BG/FR We have created a short and efficient test for the most valuable skill in life specifically for you./ Специално за вас създадохме един кратък и ефикасен тест за най-ценното умение в живота. /Specialement pour vous, nous avons cree un test court et efficace pour la competence la plus precieuse dans la vie.
пълният текст »
В „Отблизо с Мира Добрева“ за успеха и търсенето му
пълният текст »
Ателие за младежи "Твоята професионална цел"
Водеща е Капка Стойкова от Development Zone. Тя ще сподели опита си от България и Франция в кариерно придружаване на младежи и мениджъри. Добре дошли сте вие и/или вашите деца във Варна на 2-ри ноември, в София на 12-ти, а в Стара Загора на 13 ноември.Ателието е отворено по време на всички дейности в конкретния ден. Посещението е с вход свободен и не изисква резервация. До скоро!
пълният текст »
Проекта GetReady2Work
Development Zone подкрепя активно проекта, включвайки се в трнасфера на практики, обучения и кариерен коучинг
пълният текст »
5 Years Development Zone!
пълният текст »
Кариерни коучинг сесии за студенти франкофони
Ателиета от годишната Срещата Студенти/Предприятия на Френския Институт.
пълният текст »
Diversity Icebreaker Семинар
пълният текст »
Нови инструменти на Human Factors AS в България
пълният текст »
Фестивал на младежкия социален театър "АГОРА"
пълният текст »
Development Zone почерпи вдъхновение от Creative Suitcase
В нашето търсене на творчески идеи и подходи се доверихме на Ани Вълева и Хари Димитров, които на 28.02 ни направиха част от вдъхновяващи превълъщения чрез работилницата за креативност "Персони".
пълният текст »
© 2008-2020 Development zone