[Български] [English]
 
начало | новини | карта на сайта
 
 
 
Новини

Каквото повикало, такова се обадило
Статия на Капка Стойкова, публикувана през март 2017 в списание Твоят БИЗНЕС. Тя е вдъхновена от работата и като коуч и консултант на собственици на малки бизнеси. Предприемачите споделят, че въпреки многото кандидати им е трудно намират подходящи служители. Вижте кои са най-типичните рискове за „разминавания“ и идеите за простички и полезни за бизнеса решения.
пълният текст »
Франкофонски Кариерни събития Октомври-ноември 2016
Салон "Обучение и професионална реализация" и пътуващ салон на образованието 2016/ Salon ''Etudes et carriеres'' et journеes itinеrantes de l’еtudiant 2016
пълният текст »
Бъдещето на пазара на труда - нашият принос
Разказ на фасилитаторите на семинара HR Express. Методиката Future Search позволи на 40 участника в годишната конференция на БАУХ да споделят визията си бъдещето на пазара на труда 2040.
пълният текст »
Методиката Future Search Workshop
На годишната конференция на Българската Асоциация за Управление на Хора, провела се от 26 до 28 май 2016, нашите колеги Капка Стойкова и Иван Димитров водиха системен семинар за изследване на бъдещето HR Express. Дизайна на семинара бе вдъхновен от методиката Future Search (Изследване на бъдещето). Поради големия интерес на участниците в семинара, публикуваме кратко описание на методиката.
пълният текст »
Защо изграждането на мрежа от професионални контакти е важно?
Магистърската степен по бизнес администрация е без равностоен аналог, когато става въпрос за изграждане на мрежи от професионални контакти. Стопанските университети не само насърчават активно тази практика, но и се опитват да я улесняват след дипломирането на студентите. Създаването на професионални контакти е забавно и обогатяващо, подпомага кариерното развитие и провокира мисленето. Съвети от експертите на Access MBA.
пълният текст »
Семинар за бъдещето : Конференция на БАУХ, 26 - 28 май
На годишната конференция на Българската Асоциация за Управление на Хора (БАУХ) от 26 до 28 май 2016, фасилитаторите от Development Zone ще водят семинар за дефиниране на споделена визия за пазара на труда. Вдъхновени от методиката Future Search (Изследване на бъдещето), Капка Стойкова и Иван Димитров , адаптират иновативния формат така, че всеки включил се в семинара да участва пълноценно като не пропуска основната програма на конференцията.
пълният текст »
Happy and successful 2016!
пълният текст »
BG/FR Кариерно консултиране за ученици-франкофони/ Ateliers d'orientation professionnelle pour les jeunes francophones en Bulgarie
пълният текст »
Национална награда за иновация/ Prix nationnal d'innovation
Франкофонското ателие „Професионална реализация“ на Development Zone получи второ място в Националния конкурс за иновации в кариерното информиране, ориентиране и консултиране в България за 2015. Notre Atelier francophone« Realisation professionnelle » est parmi les gagnants du concours national de services d’orientation professionnelle innovants en Bulgarie pour 2015.
пълният текст »
В "Отблизо" с Мира Добрева за конфликтите между поколенията на работното място
Разговаряме по темата “Отблизо с Мира” с председателя на Българския форум на бизнес лидерите и Генерален Мениджър на Хюлет Пакард България, Ираван Хира.
пълният текст »
Ключът за успеха е вътре в нас
Интервю за Михаела Благоева, Вестник Стандарт, 15 юни 2015г. : Коучингът е най-съвременната в световен мащаб форма за развитие на хора и организации. Той помага на хората да постигнат целите си чрез промяна в нагласите и поведението им. Повече за услугата, която буди все по-голям интерес, разказа пред "Стандарт" коучът Капка Стойкова.
пълният текст »
Notre partenaire - la societe Pulsio - recrute!
Notre partenaire, la Societe Pulsio, propose un CDI а temps partiel, basе а Sofia (Bulgarie), avec possibilitе d’еvolution а temps plein.
пълният текст »
BG/FR 22 & 23.05 Кариерен Салон/Salon Carriere
Програма и снимки от събитието.
пълният текст »
Our new year test/Нашият тест за 2015
EN/BG/FR We have created a short and efficient test for the most valuable skill in life specifically for you./ Специално за вас създадохме един кратък и ефикасен тест за най-ценното умение в живота. /Specialement pour vous, nous avons cree un test court et efficace pour la competence la plus precieuse dans la vie.
пълният текст »
В „Отблизо с Мира Добрева“ за успеха и търсенето му
пълният текст »
© 2007-2017 Development zone