[Български] [English]
 
начало | новини | карта на сайта
 
 
 
Ателие за младежи "Твоята професионална цел"

Да намерим своя отговор на въпроса „Коя е моята професионална цел?“ е ключа за всяка бъдеща успешна реализация. Този въпрос предхожда и дава една стабилна основа на следващия ключов въпрос “Кое е най-доброто за мен висшето учебно заведение?“.

През дните на Пътуващият салон на образованието 2014 в България, организирани от Френския Културен Институт, ще придружавам събитието като водеща на ателието « Твоята професионална цел“. Ателието ще ви разкрие тънкости, с които да улесните и ускорите пътя си в намиране на собствените ви уникални отговори.

Водеща на ателието е Капка Стойкова, професионален Коуч франкофон от консултантска фирма Development Zone. Тя ще сподели опита си от България и Франция в кариерно придружаване на младежи и мениджъри.

Добре дошли сте вие и/или вашите деца във Варна на 2-ри ноември, в София на 12-ти, а в Стара Загора на 13 ноември.Ателието е отворено по време на всички дейности в конкретния ден. Посещението е с вход свободен и не изисква резервация. До скоро!

А тези, които не успеят да дойдат на ателието, могат да прочетат статията 6-те спирачки в професионалната ориентация на младежи

© 2008-2021 Development zone