[Български] [English]
 
начало | новини | карта на сайта
 
 
 
Писмо за „предаване нататък".

Написах едно писмо за „предаване нататък“, което е адресирано до хора, търсещи (нова) професионална реализация.  Повода да пиша е все по-нарастващото количество запитвания за работа, които получавам на мейла си и на блога. И понеже много държа на екологията на взаимоотношенията, се стремя да отговоря винаги нещо конкретно на всеки човек. Предполагам, че и вие получавате такива запитвания . Или пък имате близък, който не успява да се справи сам с предизвикателствата на промяната, която му се случва или той инициира.

Това може да е работещ човек, или пък  отскоро или по-отдавна безработен. Може да е и завършващ училище или университет. Полът, социалният статус или възрастта, не са от значение.

Уточнявам, че съм поддръжник на концепцията за „висяща сесия“, в случай, че решите да направите жест към някого конкретно или пък към случаен безработен.

Надявам се, такова едно писмо да служи също и за елегантен отговор, на запитвания, които не можете да удовлетворите, а ви се иска с нещо да откликнете.

Оставаме в контакт, за всякакви въпроси и коментари, които ви възникват.

Благодаря ви, предварително за всички препратки с грижата към хората!

Поздрави,

Капка Стойкова

ПП. По същият повод, ето и публикацията на професионалния сайт на Камелия Хаджийска

© 2008-2021 Development zone